Prijava korisnika

Aerogel termoizolacijski filc

λ=0,013 W/mK

Toplinski izolacijski filc Aerogel ja fleksibilni kompozitni materijal koji se sastoji od aerogela u prostornoj mreži od staklene vune. Zbog visoke vrijednosti R i budući je po karakteristikama u potpunosti bezopasan, sa sigurnošću se može koristiti u svim segmentima života. Na tržištu se nalazi u obliku role, što omogućava brzu i laku primjenu za rješavanje mnogih problema. Podnosi gnječenje, lako prijanja na sve površine i na svako mjesto bez toga da gubi svojstvo otpora prema trganju, ili elastičnost. Može se dobiti u raznim širinama i u različitoj mjeri.

Svojstva filca za toplinsku izolaciju od SPACELOFT aerogela

Područje primjene

  • objekti industrijske proizvodnje,
  • vanjska i unutrašnja primjena u građevinarstvu,
  • primjena u proizvodnji odjeće.

Podatke o tehničkom svojstvu i sigurnosnom svojstvu proizvoda na zahtjev dostavljamo e-mailom.

szigetepitepit

 

 

Aerogel termoizolacijske trake

λ=0,013 W/mK

To je jedna specijalna metoda korištenja termoizolacijskog filca iz aerogela. Osim dimenzije u svim ostalim karakteristikama je identičan sa termoizolacijskim filcem od aerogela. Primjenu olakšava činjenica da se proizvodi u samoljepljivom obliku. Tako se brzo i lako može primjeniti za eliminaciju raznih toplinskih mostova.

Podrućje primjene

  • vanjska i unutrašnja primjena u građevinarstvu (primjerice eliminiranje toplinskih mostova kod nosača zidova kod montažne gradnje lake konstrukcije).

Podatke o tehničkom svojstvu i sigurnosnom svojstvu proizvoda na zahtjev dostavljamo e-mailom.

csikcsik

Video: